Wicker loungestoel

  • Verleng de levensduur van uw loungeset met onderhoudsproducten
  • Combineer uw favorieten of koop een kant-en-klare set
  • Maak de tuinset af met bijpassende kussens

 

Is uw tuin recentelijk verbouwd en is deze pas af met een loungeset van wicker, bestaande uit een loungestoel met loungebank? Of is uw huidige loungeset aan vervanging toe? Wat de reden ook is; een kijkje nemen bij BEACH7 is zeker het overwegen waard. Combineer een standenstoel met tuinstoel met verstelbare rugleuning en een loungebank met poef, allen in een hoge kwaliteit wicker. Bekijk het aanbod en plaats een bestelling online of bezoek één van de verkooppunten.

 

In onze aantrekkelijke garden deals koopt u producten van wicker, zoals een loungestoel

Heeft u onze aantrekkelijke garden deals al bekeken? In deze categorie vindt u tal van producten van wicker, zoals een loungestoel, 5-delige set en een loungebank. Vindt u in de garden deals niet waar u naar op zoek bent? Maak dan kennis met één van onze overige collecties:

In deze collecties vindt u producten zoals een loungestoel, standenstoel en tuinstoel met verstelbare rugleuning. Combineer uw favorieten of koop een kant-en-klare set.

 

Verleng de levensduur van uw wicker producten zoals een standenstoel met onderhoudsproducten

Bent u eigenaar van een wicker tuinset, inclusief loungestoel? Of heeft u al een standenstoel of een tuinstoel met verstelbare rugleuning? In dat geval raden wij aan om onderhoudsproducten aan te schaffen. Hiermee verlengt u de levensduur van uw loungeset. Heeft u vragen over het onderhoud? Stel ze gerust!

U bent van harte welkom in één van onze verkooppunten

Wilt u een product in het echt bekijken? U bent van harte welkom in één van onze verkooppunten. Wij adviseren om met het desbetreffende verkooppunt te bellen of het gewenste product op voorraad is. Wilt u een product van wicker, zoals een standenstoel of tuinstoel met verstelbare rugleuning online bestellen. Maar wenst u hier wel vragen over te stellen? Bereik ons door te bellen naar +31 (0)73 – 599 0103.

 

Bekijk het nieuwe lookbook

LOOKBOOK BEACH7

Store Locator is loading from Storemapper plugin...

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »