Tuintafel 6 personen

  • Diverse modellen
  • Kant-en-klare tuinsets of combineer
  • Kant-en-klare tuinsets of combineer


Wilt u een tuintafel voor 6 personen kopen? Denk dan ook na over hoe deze tuinset vorm moet krijgen. Heeft u een royale tuin achter uw vrijstaande woning waar de tafel een eyecatcher moet zijn? Of bent u trots eigenaar van een kleine stadstuin die praktisch moet worden ingericht? Wat uw tuinwensen ook zijn, met het tuinmeubilair van BEACH7 kunt alle kanten op. Combineer het tuinmeubilair met accessoires voor een complete set die aansluiten op uw tuinwensen.

 

Wat voor tuintafel voor 6 personen zoekt u?

Een robuuste tuintafel voor 6 personen met opvallende X-poot. Een praktische ronde tafel die meer ruimte creëert. Of een kleine salontafel die u met tuinbanken en stoelen combineert. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de tuinsets die u bij BEACH7 koopt. Combineer een tuintafel met stoelen en/of bank of kies voor een kant-en-klare tuinset met 6 stoelen. Wat voor set u ook kiest, u bent te allen tijde gegarandeerd van kwaliteit. Kwaliteit die zich uit in strakke vormen, speelse materiaalcombinaties en een minimalistisch ontwerp. Heeft u vragen over één van onze tuinsets, zoals een tuintafel met 6 stoelen? Neem contact op, online of in de winkel.

 

Maak uw tuinwensen aan ons kenbaar

Wij zien u graag verschijnen in één van onze winkels. Uw tuinwensen worden doorgenomen en met u wordt gekeken naar de mogelijkheden voor uw tuin. Wilt u, voordat u één van onze verkooppunten bezoekt, vragen stellen over een tuintafel voor 6 personen? U bereikt ons door te bellen naar het nummer +31 (0)73 – 599 0103.

 

Bekijk het nieuwe lookbook

LOOKBOOK BEACH7

Store Locator is loading from Storemapper plugin...

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »