Tuinset 8 personen

  • Geniet in stijl
  • Verschillende stijlen
  • Kies voor praktisch of trendy


Een tuinset aanschaffen voor 8 personen is voor vele situaties dé uitkomst. U wilt met uw gezin zoveel mogelijk buiten genieten of u heeft een druk sociaal leven waarbij vrienden regelmatig over de vloer komen. In beide gevallen wilt u een tuinset die genoeg comfort en zitgemak biedt én stijlvol ontworpen is. Door design in huis te halen van BEACH7 heeft u genoeg ruimte voor 8 personen aan uw tuintafel en geniet u in stijl.

 

Kies uit verschillende stijlen als u een tuinset, zoals een tuintafel met stoelen, voor 8 personen koopt

Een tuin is aangepast is op een levensstijl en gezinssituatie. Wanneer u twee jonge kinderen heeft, is een tuininrichting anders dan wanneer u net uw eerste huis heeft gekocht met uw partner. Met deze situaties hebben wij rekening gehouden. Gaat u voor trendy met een tafel in industriële look en draadstaal stoelen? Of gaat uw voorkeur uit naar praktisch en combineert u een houten tafel met klassieke tuinstoelen? Deze tuintafels, tuinstoelen en complete tuinsets voor 8 personen koopt u bij BEACH7.

 

Bestel uw tuintafel met accessoires voor 8 personen online of in de winkel

Heeft u een tuinset in de webshop of in het lookbook gezien, en wilt u deze graag in het echt bekijken? Dat kan! U bent van harte welkom in één van onze verkooppunten door heel Nederland. Indien u een tuinset voor 8 personen online wilt bestellen en daar vragen over heeft, bereikt u ons door te bellen naar +31 (0)73 – 599 0103.

 

Bekijk het nieuwe lookbook

LOOKBOOK BEACH7

Store Locator is loading from Storemapper plugin...

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »