Tuinset 8 personen

  • Geniet in stijl
  • Verschillende stijlen
  • Kies voor praktisch of trendy


Een tuinset aanschaffen voor 8 personen is voor vele situaties dé uitkomst. U wilt met uw gezin zoveel mogelijk buiten genieten of u heeft een druk sociaal leven waarbij vrienden regelmatig over de vloer komen. In beide gevallen wilt u een tuinset die genoeg comfort en zitgemak biedt én stijlvol ontworpen is. Door design in huis te halen van BEACH7 heeft u genoeg ruimte voor 8 personen aan uw tuintafel en geniet u in stijl.

 

Kies uit verschillende stijlen als u een tuinset, zoals een tuintafel met stoelen, voor 8 personen koopt

Een tuin is aangepast is op een levensstijl en gezinssituatie. Wanneer u twee jonge kinderen heeft, is een tuininrichting anders dan wanneer u net uw eerste huis heeft gekocht met uw partner. Met deze situaties hebben wij rekening gehouden. Gaat u voor trendy met een tafel in industriële look en draadstaal stoelen? Of gaat uw voorkeur uit naar praktisch en combineert u een houten tafel met klassieke tuinstoelen? Deze tuintafels, tuinstoelen en complete tuinsets voor 8 personen koopt u bij BEACH7.

 

Bestel uw tuintafel met accessoires voor 8 personen online of in de winkel

Heeft u een tuinset in de webshop of in het lookbook gezien, en wilt u deze graag in het echt bekijken? Dat kan! U bent van harte welkom in één van onze verkooppunten door heel Nederland. Indien u een tuinset voor 8 personen online wilt bestellen en daar vragen over heeft, bereikt u ons door te bellen naar +31 (0)73 – 599 0103.

 

Bekijk het nieuwe lookbook

LOOKBOOK BEACH7
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »