Ovale tuintafel

  • Genoeg plek voor uw gasten
  • Een echte eyecatcher in huis
  • Gemaakt van de beste materialen


Er zijn diverse voordelen verbonden aan de aanschaf van een ovale tuintafel. U heeft genoeg plek voor uw gasten, u creëert meer ruimte in de tuin en het is ook nog eens een echte eyecatcher. Bij BEACH7 kiest u uit diverse ovale tuintafels; allen in een stijlvolle uitvoering en gemaakt van de beste materialen. Voor welke variant gaat u?

 

Voor verschillende tuinstijlen koopt u bij BEACH7 een ovale tuintafel

Strakke ontwerpen, de mooiste materialen waar diverse combinaties mee mogelijk zijn. Dat zijn de kenmerken van tuinmeubilair van BEACH7. Heeft u de keuze gemaakt voor een tafel, zoals een ovale tuintafel? Combineer de tafel met een bijpassende set stoelen en uw loungehoek is compleet! Kleurrijke kuipstoelen, trendy tuinstoelen en basic banken; bestel uw tuinstoelen online of bezoek één van de verkooppunten. U kunt de tuintafel ook aanvullen met diverse accessoires.

 

Combineer uw favorieten online of in de winkel

Het is begrijpelijk dat u de nodige dosis inspiratie op wilt doen voordat u overgaat tot de aankoop van een tuinset. Bekijk hiervoor het lookbook of kom langs in één van de verkooppunten voor een advies op maat. Bent u niet in de gelegenheid om de winkel te bezoeken, maar wenst u wel een advies op maat te ontvangen? Bereik ons door te bellen naar +31 (0)73 – 599 0103.

 

Bekijk het nieuwe lookbook

LOOKBOOK BEACH7

Store Locator is loading from Storemapper plugin...

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »