Ovale tuintafel

  • Genoeg plek voor uw gasten
  • Een echte eyecatcher in huis
  • Gemaakt van de beste materialen


Er zijn diverse voordelen verbonden aan de aanschaf van een ovale tuintafel. U heeft genoeg plek voor uw gasten, u creëert meer ruimte in de tuin en het is ook nog eens een echte eyecatcher. Bij BEACH7 kiest u uit diverse ovale tuintafels; allen in een stijlvolle uitvoering en gemaakt van de beste materialen. Voor welke variant gaat u?

 

Voor verschillende tuinstijlen koopt u bij BEACH7 een ovale tuintafel

Strakke ontwerpen, de mooiste materialen waar diverse combinaties mee mogelijk zijn. Dat zijn de kenmerken van tuinmeubilair van BEACH7. Heeft u de keuze gemaakt voor een tafel, zoals een ovale tuintafel? Combineer de tafel met een bijpassende set stoelen en uw loungehoek is compleet! Kleurrijke kuipstoelen, trendy tuinstoelen en basic banken; bestel uw tuinstoelen online of bezoek één van de verkooppunten. U kunt de tuintafel ook aanvullen met diverse accessoires.

 

Combineer uw favorieten online of in de winkel

Het is begrijpelijk dat u de nodige dosis inspiratie op wilt doen voordat u overgaat tot de aankoop van een tuinset. Bekijk hiervoor het lookbook of kom langs in één van de verkooppunten voor een advies op maat. Bent u niet in de gelegenheid om de winkel te bezoeken, maar wenst u wel een advies op maat te ontvangen? Bereik ons door te bellen naar +31 (0)73 – 599 0103.

 

Bekijk het nieuwe lookbook

LOOKBOOK BEACH7
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »