Lounge tafel buiten

  • Onmisbaar in iedere tuin
  •  Uw ruimte in de tuin wordt effectief benut
  • Modern met strakke vormen of landelijk met riet


Een lounge set, bestaande uit een tafel, stoelen en/of bank is vandaag de dag vrijwel onmisbaar buiten. Op een eenvoudige manier creëert u sfeer in de tuin en wordt de ruimte effectief benut. Bij BEACH7 kiest u uit diverse design meubelen die de door u gewenste sfeer versterken. Modern met strakke vormen of landelijk met riet; waar gaat uw voorkeur naar uit? Bekijk het volledige assortiment online of kom naar één van onze verkooppunten.

 

Met wat voor meubelen combineert u een lounge tafel buiten?

Een tafel wordt vandaag de dag met tal van lounge meubelen gecombineerd om buiten in uw tuin een comfortabele plek te creëren. Van een royale hoekbank tot comfortabele kuipstoelen en van een combinatie van een zitbank en stoelen tot aan klassieke tuinstoelen. Wat voor set wenst u in uw tuin? Wilt u uw zithoek voorzien van extra comfort? Combineer een bank of stoelen met één van onze kussens. Kleurrijk, modern én gemaakt van de beste materialen.

 

Krijg een impressie in het lookbook

Bent u benieuwd naar het aanbod aan lounge meubelen, zoals een tafel met hoekbank voor buiten? Bekijk het lookbook voor een duidelijk overzicht van ons aanbod. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze verkooppunten om de meubelen in het echt te bekijken. Bestelt u liever online, maar heeft u wel vragen? Geen probleem! U stelt ze door te bellen naar +31 (0)73 – 599 0103.

 

Bekijk het nieuwe lookbook

LOOKBOOK BEACH7

Store Locator is loading from Storemapper plugin...

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »