Grote ronde tuintafel

  •  Gesprekken worden beter gevoerd
  •  Te combineren met bijpassende stoelen
  •  Webshop en verkooppunten door heel Nederland


Een grote ronde tuintafel creëert gezelligheid en sfeer in uw tuin. Daarnaast zorgt het voor meer ruimte in uw tuin. Het past in elke tuin en sluit naadloos aan bij veel accessoires. Bij BEACH7 heeft u de keuze uit ronde tuintafels in verschillende afmetingen. Combineer uw favoriete tafel met bijpassende stoelen, allen te bestellen in de webshop of bij één van de verkooppunten.

 

Voor diverse tuinen is een grote ronde tuintafel een weloverwogen keuze

Zodra u eigenaar bent van een grote tuin is een ronde tuintafel met vier stoelen een stijlvolle toevoeging. Bent u trotse eigenaar van een kleine stadstuin? Kies voor een compacte ronde tafel en combineer deze met twee bijpassende kuipstoelen. U creëert eenvoudig een gezellige ruimte in uw tuin, zonder daarbij veel ruimte kwijt te zijn. Heeft u de keuze gemaakt voor een tuintafel binnen de collectie van BEACH7? Combineer dit met de aanbevolen onderhoudsproducten. Design moet immers niet aangetast worden door de Nederlandse weersomstandigheden.

 

Kom langs in de winkel en stel uw vragen!

Heeft u vragen over één van onze grote of kleine ronde tuintafels? Vragen over het onderhoud? Of overige vragen? Stel ze telefonisch via +31 (0)73 – 599 0103. Uiteraard bent u ook van harte welkom op onze verkooppunten door heel Nederland.

 

Bekijk het nieuwe lookbook

LOOKBOOK BEACH7

Store Locator is loading from Storemapper plugin...

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »