Design tuintafel

  • Creëer eenvoudig een sfeervolle tuin
  • Ontwerpen in verschillende formaten
  • Geschikt voor verschillende gezinssamenstellingen


Door een design tuintafel met stoelen of een bank te combineren creëert u een moderne uitstraling in uw tuin. U zorgt met de producten van BEACH7 eenvoudig voor een sfeervolle tuin. Een tuin waar u onbezorgd kunt genieten van een kop koffie in de ochtend. Of waar u tot in de late uurtjes borrelt met vrienden, uw partner of familie. Heeft u een tafel gezien die u graag in uw tuin terug ziet? Kom langs bij één van de verkooppunten of plaats een bestelling online.

 

Naar welke design tuintafel gaat uw voorkeur uit?

In iedere tuin is een tuintafel onmisbaar. Maar wij begrijpen dat op een groot grasveld een ander formaat tafel gewenst is dan in een compacte tuin midden in de stad. Bij BEACH7 heeft u de keuze uit verschillende formaten tuintafels, allen in een stijlvol design. Creëer een kleine hoek in de tuin met een ronde tafel en twee stoelen. Of ga voor gezelligheid met bijvoorbeeld een grote eettafel en zes eetstoelen.

 

Maak uw tuinwensen kenbaar

Iedere tuin en gezinssamenstelling is anders. Een tuintafel met de juiste accessoires in het juiste
design zorgt ervoor dat uw tuin efficiënt wordt ingedeeld. Heeft u een moderne tuin en leeft u met uw partner? Of brengt u veel avonden door met uw gezin en is een grote loungehoek gewenst? Bekijk ons aanbod in de folder of bezoek de verkooppunten voor een advies op maat. Heeft u, voordat u een verkooppunt bezoekt, vragen? Bel naar +31 (0)73 – 599 0103 voor meer informatie.

 

Bekijk het nieuwe lookbook

LOOKBOOK BEACH7

Store Locator is loading from Storemapper plugin...

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »