Design loungeset

  • Minimalistisch en smaakvol
  • Signatuur collectie “ODE” van tuinarchitect Dick Beijer
  • Strakke vormen staan centraal


Een design loungeset is in iedere tuin gewenst. Het geeft een prettig zitgemak en ziet er ook nog eens geweldig uit. De collecties van BEACH7 zijn minimalistisch en smaakvol en maken uw aankoop tot een ware eyecatcher in de tuin. Naast de eigen collectie presenteren wij vol trots onze signatuur collectie “ODE”, in samenwerking met tuinarchitect Dick Beijer.

 

Een design loungeset van Dick Beijer koopt u bij BEACH7

Haal een stukje architectuur in huis door de aanschaf van een design loungeset van Dick Beijer. Bij deze beroemde tuinarchitect staan tijdens het ontwerpen strakke vormen centraal. Naast een fraaie loungeset van Dick Beijer, heeft u de keuze uit de BEACH7 collecties waar design een grote rol speelt. Van tuintafels tot aan kussens en van loungesets tot aan tuinstoelen. Er is meer dan genoeg keuze. De collecties van BEACH7 zijn verkrijgbaar door heel Nederland. Gaat uw voorkeur uit naar een online aankoop? Geen probleem! Onze collecties bestelt u namelijk ook eenvoudig online.

 

Vragen over onze collecties? Stel ze telefonisch

Wij begrijpen dat u vragen heeft voordat u overgaat tot de koop van onze tuinmeubelen. Het is immers een aankoop waar u lang van wilt genieten. Vragen over de collecties of hoe u deze het beste kunt onderhouden stelt u telefonisch via +31 (0)73 – 599 0103.

 

Bekijk het nieuwe lookbook

LOOKBOOK BEACH7

Store Locator is loading from Storemapper plugin...

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »